ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

آخرین جزئیات از زمان اعلام نتایج کنکور

آخرین جزئیات از زمان اعلام نتایج کنکور خاکی‌صدیق گفت: تاریخ آزمون سراسری معین شده و جابجا نمی‌شود، همچنین سازمان سنجش در مهر نتایج کنکور را اعلام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگوی زنده شبکه خبر درباره بازگشایی دانشگاه ها پیش از مهر ماه گفت: با توجه به اینکه تاریخ کنکور سراسری معین شده و قرار نیست جابه جا شود، سازمان سنجش در مهر ماه نتایج کنکور را اعلام خواهد کرد؛ لذا ترم تحصیلی جدید نیز همانطور که پیش از این اعلام کرده بودیم در مهر و یا نیمه اول شهریور ماه آغاز می شود.

خاکی صدیق در ادامه بیان کرد: این تصمیم برای دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها است و  زمان دقیق ورود دانشجویان جدیدالورود به زودی به اعلام می‌شود که طبق برنامه در مهر ماه ثبت نام می شوند.

معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه افزود: سازمان سنجش قول داده است که نتایج را در زمان مقرر اعلام کند، امیدواریم شرایطی به وجود نیاید که این تصمیم تغییر کند. 

شرایط انتقال ترم جاری دانشجویان به ترم آینده
خاکی صدیق در ادامه درباره شرایط انتقال ترم دانشجویان به ترم آینده، تاکید کرد: دانشجویانی که می‌خواهند ترم جاری خود را به آینده انتقال دهند باید مرخصی بگیرند، البته تمهیداتی را در نظر خواهیم گرفت تا برای دانشجویان به خصوص افراد جدیدالورود مشکلی به وجود نیاید.

او مطرح کرد: کنکورهای سراسری در زمان مقرر برگزار می شوند.  البته اگر شرایط خاصی پیش آید این برنامه ریزی‌ها تغییر کرده و در شهریور ماه تصمیم جدید گرفته خواهد شد.

برنامه وزارت علوم برای آموزش مجازی در ترم‌‎های آینده
معاون آموزشی وزیر علوم در ادامه درباره برنامه وزارت علوم برای آموزش مجازی در ترم‌های آینده، گفت: آموزش مجازی یک فرصت استثنایی برای آموزش عالی کشور ایجاد کرده و زیر ساخت‌های خوبی در سه ماه گذشته در دانشگاه‌ها ایجاد شده است. آموزش مجازی دانشگاه‌ها در غالب برنامه‌های تمام الکترونیکی و ترکیبی استمرار پیدا خواهد کرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار